KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) Danışmanlığı

     
KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) Danışmanlığı
KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) Danışmanlığı

KVKK (Kişisel Verilerin Korunumu Kanunu) -GDPR Danışmanlığı  nedir?

KVKK danışmanlığı, kişisel verilerin korunması amacıyla kişisel verilerimizin saklanması, gizliliği, aktarılmasının engellenmesi, muhafaza edilmesini sağlamayı amaçlayan kurum veya kuruluşlara KVKK uyumluluk ve güvenliğini sağlamak ve arttırmak amacıyla yapılan danışmanlıktır. Akıllı telefon, bilgisayar, tabletlerin hayatımıza girmesiyle alışveriş yaparken ,üye olurken  ve daha birçok işlemde kişisel verilerimizi kendi rızamızla kabul ediyor veya red ediyoruz. Avrupada General Data Protection Regulation (GDPR) olarak başlayıp bizde KVKK olarak kişisel verileri koruma latına alınması için tasarlanmasıyla, kurumlar uyum sağlamak için gün saymaya başladılar.

 

KVKK nedir?

KVKK Uyum için neler yapmalı?

KVKK (Kişisel Verilerin Korunumu Kanunu) ile ilgili merak edilen sorularınız için;

https://karyabt.com/kvkk-kisisel-verilerin-korunumu-kanunu-danismanligi

Karya Teknoloji olarak Kişisel Verileri Koruma Danışmanlığı alanında DLP, SIEM gibi teknolojilerle çözüm ortağınız olmamız için bizi arayınız.

General Data Protection Regulation (GDPR) olarak yasalaşan ve ülkemizde de KVKK (Kişisel Verileri Koruma Kanunu) olarak yasalaşan ve yakın gelecekte Kurumlar Tarafından sistemlerin uyumluluğu zorunlu hale gelecektir. Yani her kurum sistemlerini Kişisel Verileri Korunma Kanununa uyumlu hale getirmelidir. Uyum için son süreçlerde olmamızdan dolayı bu konuda KVK danışmanı olarak Görec Yapan Karya Teknoloji gibi Teknolojik Firmaların hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır. Bizimle iletişime geçerek sistemlerini incelememizi yada DLIP, SIEM gibi KVKK nın en öneml parçalarından uyum ve süreç yolunda bizden hizmet alabilirsiniz.

İstanbul'da hizmet vermekte olan şirketimiz. Ankara, İzmir, İstanbul ve Türkiye'nin tümüne Kişilse Verileri Koruma danışmanı olarak hizmet vermektedir.

20 yılı aşkın tecrübemiz, sayısız referans ve güçlü İş ortaklarımızla İstanbul ve tüm Türkiye'ye KVK ( Kişisel Verileri  Koruma) alanında hizmet vermeye devam etmekteyiz.